Frantzén/Lindeberg

Åker till Stockholm på torsdag kväll efter att Jonas slutat jobba. Är inte det lite komiskt ändå att min kära pojkvän säger: "För mig går det jättebra om vi åker mitt i natten, jag har inga problem med det" Det är väl såklart det lilla vännen, det är ju jag som har körkortet och ska hålla mig vaken och köra hela natten, inte du :) Men det blir säkert bra.

På fredag ska vi på 30 års kalas, Jonas bror fyller år och på lördag ska vi och äta på Frantzen/Lindeberg.

Nu när vi va i Stockholm sist (under Jonas födelsedag) åt vi på F12, maten och servicen va väldigt bra kanske lite för högt pris ändå (runt 4200 kronor hamna det på) då va Ensemble bättre. Jag kommer nog aldrig sluta prata om restaurang Ensemble. Frantzen/Lindeberg har få platser vilket gör att man känner sig en smula mer 'uppvaktad', det ska bli intressant det här.

LONDON BABY

förresten, snart bara 2 månader kvar till jag bor i London. COOOLT!!!

Hopplöst

Hela denna veckan eller ja av det som gått på en vecka har jag iallafall försökt och försökt komma på någanstans roligt att åka till. INGENTING! Alltid är jag ute i sista sekund också, vill att Jonas födelsedag ska bli lika bra som min va. Alla resor är jättedyra eller tråkiga, ser ut som det bli Stockholm men först måste jag veta om vi kan sova hemma hos Jonas familj men av någon anledning så har han problem med att svara så den resan kommer väl hinna bli för dyr den också.

VAD SKA VI GÖRA? Har verkligen ingen lust alls att vara kvar här i Oslo.

Jag har typ problem med att ta beslut själv, överraska lite mera. Skulle iallafall velat överraska med stjärnrestaurangen LUX (om vi åker till Sthlm då) men så va det fuuuulllt!!! Jaja ska titta på någon av de andra restaurangerna nu plus andra billigare för jag ska va förberedd på hela helgen, om det nu blir Sthlm.

Fortfarande väldigt lugnt på jobbet, tur eller tur och tur men jag får iallafall feriepengar från några jobb och skattepengarna, toppen!!!

En grå dag blir ljusare

JD kommer hit. Byebye!

tips. kock&vin

För er Göteborgare att bli tipsade. När vi va hemma i Göteborg ihelgen åt vi på en restaurang som heter Kock&Vin, riktigt bra.


Riktigt god mat och bra service. Sjurätter, vinpaket och fotbollsspelaren Johan Elmander för bara tretusen kronor. Såklart en stjärnrestaurang, en av de fem som finns i Göteborg.


Köra presidenter

Okej, körde och körde och körde i flera timmar igår. Gardermoen - Sarpsborg, Sarpsborg - Gardermoen. Lååångt ca 1,5 timma per väg. Väldigt skönt Toyotabil, miljövändlig såklart eftersom det är vad hela CC9 handlar om.

Först körde jag några män från Tanzania, sedan Costa Ricas fd. president och sist en tjej från Amsterdam, hur trevlig som helst. Det märks att man borde prata engelska mer iallafall. Jag fick tips om London och äntligen inte bara fina Jonas som har kontakter där utan nu även jag. Cool, cool, cool! Plus att hon skulle hjälpa mig med en förhoppningsvis överraskning till Jonas födelsedag.

Helt sjukt hur faktiskt slitsamt det är att köra bil hela dagarna Jag körde från nio på morgonen till tre på natten med pauser såklart bland annat en sväng hos Sara i Lilleström.

Kanske kanske borde ringa min mor och far nu annars tror dom väl att jag är försvunnen.

RSS 2.0