Kalaspingla

Hej Pernilla heter jag och bor i Norge och nu är jag i Sverige och därför saknar jag min pojkvän Jonas.

Iallafall varit i Kungsbacka idag, träffat mina söta brorsdöttrar. Shoppat skor dock inte till mig för ovanlighetens skull utan Marielle och doppresent till Nova. Köpte ett armband från Raglady och massor med godis som skall med till utlandet.

Eftersom det inte funkar att få bilderna från kameran till denna datorn kommer det upp massor med fina bilder när jag kommit hem igen.

Ikväll är det fest, inga förväntningar! p&k


Spending my time

Hej jag heter Pernilla och jag saknar min Jonas.

Ska klä på mig nu sedan en tripp in till Kungsbacka med mamma, träffa Marre och Nova och sedan lite shopping.

Har köpt en kamera, en systemkamera så kommer att komma upp MÄNGDER med bilder här.

Hej så länge!


Adjøss och farvæl!

Huvudværk, huvudværk denna stændiga 'ont-øverallt' man har. Det kænns som att jag har haft ont i magen eller huvudet i flera veckor nu. B e s v æ r l i g t!

Slutar nu, ska hem till lægenheten som jag inte varit i på två veckor nu. Vad ær mitt problem liksom?! Jag ska iallafall packa vinterklæder och onødiga ting att ta med hem till Sweden på fredag. Och efter det fika med Cissi och JD.

Byebye!

Man vill bli älskad,

i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad.


Det märks att man blivit något år äldre i sitt sätt att vara och sitt sätt att tänka. Även om gammalt är historia, får det stanna kvar på sidan att beskådas, att ge läran och rikedom ifrån mitt numera berikta liv.

Väldigt mycket har förändrats, lyckligtvis till det bättre ändå sitter jag på samma plats nu som förra gången jag va som mest aktiv på denna sidan, det vill säga i Oslo i Norge.

Efter bollande tankar fram och tillbaka i min egna lilla hjärna kom jag fram till nu att det är dags att börja skriva lite för nära och kära eftersom jag har London i sikte. En gigantisk stad som kommer att ha oändligt mycket att ge till mig och er.

Min egentliga ursäkt är som alltid att jag på ett enklare, bättre och billgare sätt, ska kunna ha en närmare kontakt med pappa och mamma när jag bor på andra sidan klotet.

Det har hänt så mycket i mitt liv och jag vill berätta allt men ändå inget. Följ med bara!



RSS 2.0