Kiwi Grönland 18

1. En man kommer in och frågar halvviskande; "blablabla". Alltså jag fattar ingenting, extra speciellt eftersom han viskar. Jag försöker fatta och tror jag anar ordet OB när han klämmer ut sig; "Sånna, så visar han med fingret.. som kvinnor har när dom är sjuka och så pekar han mot underlivet. Haha, sjukt kul.

2. Mina kunder består 80% om inte mer av utländska norrmän. Det är ganska lång kö så kommer en man in och ställer sig före för att han ska köpa ciggaretter. Och eftersom det inte är jag som bestämmer om han kan gå före eller inte säger jag det till honom och då får man tillbaka "Fuck off"! Haha.

3. En man från Egypten i minst 30 års åldern kommer in, han börjar prata på engelska och eftersom jag inte heller är från Norge verkar det som att det är vi två. Han går sin väg men kommer in igen efter fem minuter. Denna gången frågar han om vi kan ta ett glas och om jag kan ta hans telefonnummer, ehhh. Ganska sjukt, ser jag så desperat ut alltså?

4. Eftersom Kiwi har sina hållbarighetsgarantier och frukt-och grönt garantier går folk runt och, jag vet inte kollar igenom hela affären(?) En tant kommer med: räkor på burk, sill av något slag, godis, grönsaker, yoghurt.. ja saker ifrån överallt. För det första fattar jag inte hur dom kan med och för det andra fattar jag inte hur dom orkar gå runt och anstränga sig så mycket, jävla tattare.

/Kiwi Grönland 18


RSS 2.0